28 iulie 2009

Constanta?

Mireasma amintirilor invaluita in rasaritul soarelui apare in fiecare an mai puternica parca la tarm.
Ma gandeam in timp ce priveam prima sclipire a soarelui pe luciul de apa lina si calma, cat de multe amintiri frumoase si fericite imi vin in gand cand inspir acest aer cu aroma de libertate...Doamne cat de bine e sa fii acasa, aici e locul meu. Simt ca nisipul nu poate fi mai bland si altfel decat il stiu dintotdeauna... si marea ..nici o alta mare nu va fi in sufletul meu mai mult ca ea.. Constanta iti spun sincer TE IUBESC si nu te voi parasi niciodata! Fara tine nu sunt eu asa cum m-ai invatat sa fiu si atunci cand sunt departe de tine sa stii ca imi este dor, de tine bineinteles.
Vara galagioasa, fierbinte , vesela plina de nebuni, iar iarna gri si rece, inca prea calma si linistita, ce contrast. Poate ca asta-i este frumusetea, acesta este motivul pentru care ma simt atat de fericita aici, intotdeauna astepti ceva: vara, lebedele , iarna cu porturi inghetate si valurile nebune, un festival, turistii (placuti la inceput care ajung sa ma enerveze la sfarsit:p) si parca mai era ceva...E simplu si pana la urma complicat. Nu stiu voi ce parere aveti dar mie imi place sa privesc cum trece vara, privesc marea, plaja si forfota si-apoi astept sa vina anul urmator sa o vad din nou cum se prezinta. Si sa stiti ca nu este la fel, in fiecare an e mai frumoasa si mai spectaculoasa. Voi ce parere aveti?

2 comentarii:

  1. Buna sa-ti fie inima ... o VESNICIE !
    Bine faci ca nu mai PIERZI timpul "pe aici" !
    Eu am incercat sa revin ... dupa doua luni, doua luni jumate, am demarat activitatea de "blogger" ... impatimit, dar ... clona mea NU se multumeste sa ma cloneze ... MI-A FURAT chiar si cele 9 bloguri ... si ma lasa sa ma zbat ... ca pestele pe uscat. Curand ma voi declara "MORT", dar, probabil voi continua sa "comentez" ... DESI ... imi face impresia, ca si "aceste comentarii" = SUNT DoarATAT : niste ILUZII !
    Ceea ce inseamna ... ca eu insumi ma tin "OCUPAT" ~~~ ratand astfel relatia mea cu Dumnezeu.
    Aceasta relatie este Singura ADEVARATA !
    Fiecare dintre noi ... si-o dezvolta, si-o pastreaza, si-o FACE, sau REFACE ... de ASTA depinzand propria-i sanatate, propria-i viata de familie, sau propria-i viata sociala.
    Stiu ca "te contrazic" referitor la perseverenta, ... dar cred ca ... AM RATACIT PREA MULT PE AICI (in Blogosfera !).
    Poate ca voi face, cand imi voi permite, un Blog PROTEJAT de copyright, dar, pana atunci, desi nu am terminat "caietul negru" de trecut pe "CORNELIUS ROSCA" (mai aveam vreo 15 pagini), in mare, "IDEILE" "mele" se regasesc in TOATE "sertarele mele".
    Pentru a nu pierde blogurile ... voi mai posta ... cate O VIRGULA (pe fiecare), o data, sau de doua ori pe luna.
    Mi-am propus totusi , ca pana pe 12 octombrie, sa FAC o "eliberare de balast" ... cat mai MASIVA.
    ~
    Viata REALA Il include pe Dumnezeu !
    Fie-ne Doamne dupa Voia TA !
    Amin.
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere