12 aprilie 2009

Este ingrozitor!

Este ingrozitor sa fii indragostit! Sa pleci dimineata cu sosetele pe dos, sa uiti ce ai de facut si de ce ai plecat de acasa, sa mergi pe strada si sa dai in gropi( nu de prostie ) ca esti cu capu-n nori , sa visezi cu ochii deschisi si razi de unul singur uitandu-te in gol!!!!!! E grav cand toti te intreaba ce ai, ce ai patit si tu le zici ca doar esti fericit...
Ajungi intr-un stadiul de fericire absoluta pana cand ti se face rau, uiti nene si de mancare si de apa cateodata iti aduci aminte sa mai si respiri , cred ca de aici pornesc si minunatele oftaturi cand stai rezemat cu cotul pe masa si cu pumnu-n falca si stai si te gandesti la ce ai facut ieri... Asta este boala grea si se vindeca de la sine ca gripa, da cand te loveste nici nu mai stii care este realitatea!
Deci sunt bolnava rau cum nu am fost in viata mea , solicit tratament urgent!Cei ce pot ajuta sa imi lase un mesaj!!!!!!!
Si pentru ca sunt intr-o dispozitie ingrozitoare acum iubesc pe toata lumea, asa ca : kiss you all!

13 comentarii:

  1. e intr-adevar ingrozitor!!!!
    dar ceva-ceva imi spune ca n-ai schimba starea asta pentru nimic in lume... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Ajnanina, acum sunt ca o printesa din povestile tale! Sa fii indragostit este o stare perfecta pentru "body and soul".:))

    RăspundețiȘtergere
  3. "Sa te indragostesti e usor, sa ramai indragostit e un dar"
    Sa fi mereu asa indragostita, sa iubesti si sa fi iubita, astfel toate o sa iti mearga bine
    P.S. nu uita sa papi, ca sa poti iubi si maine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. poti sa imbini dragostea cu mancatul asa:
    http://www.youtube.com/watch?v=A6N62Sr1TtA&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine zis Adrian, de obicei "dragostea trece prin stomac" asa ca iti urmez sfatul cu sfintenie.
    Chiar nu stiam de melodia asta , m-a surprins placut, chiar m-a amuzat :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ma bucur ca ti-a placut melodia :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Are you happy ?
    Yeeeeeeees !!!!!!
    Minunata stare! Cum spunea si Mugur, mereu mai vrem :)), mai precis, toata viata ! :))
    Eu iti urez sa nu-ti mai treaca si sa ai parte de un Paste Indragostit de Viata si Lumina !
    Te pup si imbratisez, Madi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.
    Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubitii mei prieteni, intradevar a fost o Sarbatoare a Invierii Domnului nostru Iisus Hristos plina de iubire si lumina.
    Mugur iti dau dreptate eu sunt cea mai masochista dintre toti masochistii si ador sa ma simt ingrozitor de iubita si cel mai important este sa pot iubii din tot sufletul, pentru ca este chiar cel mai greu lucru in viata sa ai incredere deplina si sa inchizi ochii atunci cand este necesar , sa invatam sa ascultam si sa iubim un om cu toate defectele si calitatile lui pentru ca stim prea bine : omul nu este perfect!
    Vorba ta: iubire adevarata inseamna cand gasesti o persoana careia sa ii oferi fara sa astepti nimic in schimb.

    Gabitza, sunt fericita si nici nu poti sa iti imaginezi cat imi creste sufletul cand vad langa mine oameni ca tine si restul pupaciosilor, simt cum zbor cu gandul la lucrurile care nu se pot numara, la sentimentele extraordinare pe care noi le putem simtii unii pentru ceilalti.

    Adrian, Hristos a Inviat si odata cu el sufletele noastre se lumineaza si se deschid pentru lucrurile marunte pe care fiecare dintre noi stie sa le iubeasca si sa le respecte in cel mai original mod.
    Acum trebuie sa imi cer mii de scuze dar nu am putut raspunde pe blog deoarece am fost plecata in tara si daca Mugur a fost fericit ca a putut umbla cu laptop-ul prin camera la munte eu am reusit sa am semnal la telefon in porumbar.Acum sper sa am parte de intelegerea voastra si de mai multa tehnologie pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa, asa, fata frumoasa...deci n-a fost o pierdere de timp intalnirea aia :)...ma gandeam eu :P
    Pup tare, tare :)
    Sa-ti priasca totul !

    RăspundețiȘtergere
  11. Hristos a Inviat !
    Ma bucur pentru "boala ta" si-ti doresc sa o pastrezi ca normalitate ! Ma bucur ca am facut odata, candva, demult...o plimbare cu "pupaciosii" prin Herastrau---cu care ocazie (ma bucur ca) fac parte din cele 17 bloguri pe care le urmaresti. Am pastrat tacerea pentru a-ti da posibilitatea sa ma anulezi. Esti foarte TENACE si-ti multumesc, as vrea sa spun ca ma onoreaza (ceea ce ar fi foarte adevarat), dar nu pot, pentru ca nu merit. Nu asa se intra in normalitate (adica la modul cum am procedat eu). Daca te razgandesti si ma "anulezi", e voia ta, E SPATIU VIRTUAL, deci nu m-as supara ("da", dar mi-ar trece repede).
    Si sa stii ca am avut si eu "febra cu zbor de ganduri" in tinerete: e intr-adevar O SENZATIE cel putin placuta. Fiecare stie la timpul sau.
    Va doresc tuturor Implinire in Pace a VOII Divine !
    ADEVARAT A INVIAT !

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc tuturor pentru urari si mesajele frumoase pe cale mi le-ati scris,pot doar sa va spun ca va pup dulce pe toti si ca imi sunteti foarte dragi!

    RăspundețiȘtergere